The O-Team – zvc Club’90 (Beker van Antwerpen 1/16 finales): Herentalsenaren uitgeschakeld!De Herentalsenaren konden niet stunten tegen de leiders van een hogere reeks (2de) en hielden slechts één helft stand in deze 1/16 finale beker van Antwerpen.De wedstrijd ging aanvankelijk gelijk op. Op de 9’ kwam de thuisploeg (met veldspelers van VC Wijnegem in hun rangen) op voorsprong na een mooie aanval 1-0. Club’90 liet zich niet van de wijs brengen en wanneer Bram Goos gepast in de diepte speelde naar Gino Vervoort rondde laatstgenoemde beheerst af 1-1 (13’). Langs beide zijden kwamen er nog kansen maar de doelmannen hadden het laatste woord.Ruststand 1-1.Onmiddellijk na de pauze nam de thuisploeg de bovenhand en konden de Herentalsenaren het hoge tempo niet meer aan. Met de regelmaat van een klok liep dra de stand hoog op. 2-1 (26’), 3-1 (28’), 4-1 (30’), 5-1 (36’), 6-1 (43’), 7-1 (48’). De Herentalsenaren werden op de 49’ toch nog beloond voor hun inzet wanneer doelman Stijn Van Genechten op strafschop de eindcijfers vastlegde 7-2. Even later floot een goedleidende scheidsrechter de faire partij af.Eindstand 7-2.Speelden voor zvc Club’90: Stijn Van Genechten, Joren Willems, Bram Goos, Gino Vervoort, Bart Van Genechten en Hans Vervoort. We hebben ons goed verdedigd en konden één helft goed mee. Na de pauze wanneer de thuisploeg de druk opvoerden konden we de bressen niet meer stoppen.We gingen fysiek en mentaal ten onder tegen een ploeg die bewees dat het terecht nog een reeks hoger meekan. Toch ook wij lieten zien dat we niet onverwacht mee op kop staan in onze reeks, vatte Club’90 coach Willy Vervoort de wedstrijd samen. Na één week rusten, hebben we weer een Engelse week; op maandag 15-02-2010 trekken we naar Luchtbal die zeker revanche willen nemen voor de opgelopen nederlaag in de heenronde en op vrijdag 19-02-2010 spelen we thuis tegen Moliets’82 om 21uur in de Sportahal te Tongerlo.